Over Wendy's Broodjes

Even voorstellen. Mijn naam is Wendy van Eck, ik woon in Lieshout. Moeder van Ilse en Eva, getrouwd met Marcel en de eigenaresse van een unieke food truck. Omdat ik altijd in horeca en met voedsel ben bezig geweest is dit mijn grootste hobby geworden!

Met onze food truck komen wij graag ook op uw feest of evenement het eten verzorgen. Wij serveren vers afgebakken broodjes met allerlei soorten warm vlees, naar wens met frietjes erbij. Wij werken altijd met vers vlees en bakken dit op uw lokatie met onze grote bakplaten vers af.

Ook wanneer u iets anders wilt, bijvoorbeeld broodjes gezond, soep vooraf, kleine hapjes, etcetera, dat kan allemaal bij Wendy's Broodjes. Laat maar weten!

Naast het inhuren van onze foodtruck, is het mogelijk om mij flexibel als ZZP-kok in te schakelen in uw bedrijfskeuken, zie hiervoor onze ZZP webpagina .

Praktische informatie

Netto afmetingen van de broodjeswagen:
Lengte 4.7 meter, diepte 1.9 meter, hoogte 3,1 meter. Breedte van het serveerluik is 2,4 meter. Het gewicht van de wagen is 1600 kg.

Wij hebben indien gewenst max. drie statafels beschikbaar.

De wagen is geschikt om te plaatsen op een harde, vlakke ondergrond en voor werking is een normaal 230V stopcontact binnen 5 meter voldoende (vrije groep). Wij bakken en frituren op gas. Het afval nemen wij na afloop niet mee.

Frietwagen boeken?

Onze broodjeswagen is uitgerust met een grote, professionele frituur dus kunnen wij moeiteloos friet voor u verzorgen. Snacks frituren wij niet in dit vet, dus altijd heerlijke frietjes. Lekker met een broodje warm vlees!

Op zoek naar een ZZP kok?