Over Wendy's Broodjes

Even voorstellen. Mijn naam is Wendy van Eck, ik woon in Lieshout. Moeder van Ilse en Eva, getrouwd met Marcel en de eigenaresse van een unieke food truck!

Altijd druk in de weer geweest met voedsel en horeca. Eerst in de groentewinkel van Verkuijlen, daarna horeca ervaring opgedaan in Uden, bij 'T Cafeeke. Momenteel werk ik bij van de Laarschot in Beek en Donk waar ik in de winkel alles doe, van verkoopwerk tot de gasten in onze winkel advies te geven over de verschillende soorten produkten.

Vanuit deze ervaring droomde ik ervan zelf te gaan starten en nu kan iedereen genieten van Wendy's Broodjes !

Praktische informatie

Netto afmetingen van de broodjeswagen:
Lengte 4.7 meter, diepte 1.9 meter, hoogte 3,1 meter. Breedte van het serveerluik is 2,4 meter.
Het gewicht van de wagen is 1600 kg.
Wij hebben indien gewenst max. drie statafels en een nette partytent 3 x 3 meter beschikbaar, zodat mensen uit de zon kunnen gaan staan bij warm weer. De tent is niet geschikt om in de regen te plaatsen.
De wagen is geschikt om te plaatsen op een harde, vlakke ondergrond en voor werking is een normaal 230V stopcontact voldoende..

Frietwagen boeken?

Onze broodjeswagen is uitgerust met een grote, professionele frituur dus kunnen wij moeiteloos friet voor u verzorgen. Snacks frituren wij niet in dit vet, dus altijd heerlijke frietjes! Lekker met een broodje warm vlees!