Nieuws

Wat ons bezighoudt

Corona. Voor iedereen is dit anders verlopen, maar voor niemand in een positief daglicht. We zijn het allemaal beu. pffffffff. Dus: Nu het weer kan, tijd voor een feestje ; wij staan klaar !

Wij wensen iedereen prettige feestdagen en een gelukkig 2020! Wij staan dan weer graag voor iedereen klaar met heerlijke broodjes!

Nieuw : Ons kip-knoflook broodje.Een heerlijk broodje met gemarineerde kip, knoflook. Lekker met een beetje friet erbij, jammie!

We hebben op de seizoensafsluiting bij V.V. Handel mogen bakken. Dank jullie en hopelijk tot weer! kijk ook op vvhandel.nl

Dit weekend heeft Wendy weer een gezellig familiefeest in Milheeze voorzien van heerlijke broodjes! De lokatie was ook geweldig, bij de Laurentia molen waar de familie genoot van het heerloijke weer en van onze friet en broodjes!

Deze week hebben wij het personeelvan Stam en de Koning Bouw van heerlijke broodjes voorzien. Jammie!

Zaterdag 13 oktober staan wij weer gezellig bij Decathlon in Best! Iedereen is welkom van 11.00 tot 16.00 voor diverse lekkere broodjes, friet en frisdrank!

Wendys Broodjes is aanwezig bij de Samenloop voor Hoop, die in het weekend van 1 - 2 sepstember in St Oedenrode wordt georganiseerd. Wij staan daar met lekkere broodjes warm vlees, diverse normale belegde broodjes en voor lekkere frietjes. Jammie !

De komende zaterdagen 30 juni, 7 juli en 14 juli en zondag 15 juli zijn wij bij Decathlon in Best om heerlijke verse broodjes te serveren! Geniet van Babi Ketjap, Kip Kerrie, Beenham, of verse broodjes Gezond voor of na het shoppen bij Decathlon! bezoek www.decathlon.nl